Racionalizace počtu a typů dopravních prostředků u stavební firmy - Šalanda, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor se zabývá racionalizací dopravních prostředků, konkrétně sklápěcích automobilů u stavební firmy. Problematiku řeší pro různé investiční varianty z hlediska ekonomického a provozního.
Racionalization of number and types of vehicles at construction company
Keywords: silniční doprava; Investice; dopravní prostředky; racionalizace; úspory