Analýza logistiky společnosti Foxconn, a. s. - Bambas, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce vysvětluje pojmy logistika, distribuční logistika a jiné související pojmy a jejich chápání a důležitost v marketingu. Dále se snaží zvolit optimálního dopravce za stanovených podmínek.
Analysis of logistics of company Foxconn, a. s.
Keywords: distribuce; Logistika; zásoby; Zásobování; INCOTERMS; Foxconn, a. s.