Analytické řešení střetu silničních vozidel na vodorovné silnici - Raszka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se soustředí na analytické zpracování rázového děje v aplikaci na střet vozidel pohybujících se po horizontálně situované vozovce.
The analytic resolution of car collision on the horizontal motor highway
Keywords: Silniční vozidla; střet vozidel; rázové děje; pružnost; výpočty