Návrh obutí osobních vozidel vozidlového parku třebíčské pobočky firmy Colas CZ a.s. - Novák, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se věnuje řešení problematiky návrhu nejvhodnějších pneumatik pro osobní vozidla firmy. Současně detailně popisuje finkce pneumatiky a ukazuje souvislosti mezi její konstrukcí a jejími schopnostmi jednotlivé funkce plnit.
Proposal of tyre use for car fleet of Třebíč branch of Colas CZ a.s.
Keywords: pneumatiky; konstrukce; bezpečnost; jízdní vlastnosti; opotřebení