Komparace životního pojištění v ČR - Bogaturová, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá porovnáním životního pojištění v České republice.
Comparison of life insurance in the Czech republic
Keywords: Pojišťovnictví; pojistné trhy; Životní pojištění