Kinetika inhibice hovězí acetylcholinesterázy - Vránová, Martina (Univerzita Pardubice, 2005)
Byla studována kinetika neinhibovaných a inhibovaných hydrolýz acetylcholinu a acetylthiocholinu pomocí acetylcholinesterázy z hovězích erytrocytů. Ke stanovení koncentrací produktů a substrátů byla použita hydoxylaminová, ellmanova a HPLC metoda.
The kinetics of inhibition of bovine acetylcholinesterase
Keywords: inhibice; kinetika hydrolýzy; acetylthiocholin; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie