Analýza neionických tenzidů - Kotzian, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá stanovením oxyethylovaných alkoholů pomocí metody CTAS, sledování výtěžnosti extrakce pomocí sublatace a jejich plynově chromatografickou analýzou.
Analyse of nonionic surfactants
Keywords: alkylethoxylaty; neionické tenzidy; sublatace; plynová chromatografie