Preventivní program pro mateřské školy "Člověče, nestonej !" - Malinová, Anna (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce "Preventivní program pro mateřské školy "Člověče,nestonej!" je věnována problematice prevence a výchově ke zdraví dětí předškolního věku. Tato práce má teoretickou, praktickou i výzkumnou část. Teoretická část je věnována vývojové psychologii, předškolní pedagogice, problematice prevence a výchově ke zdraví. Praktická část se zabývá tvorbou samotného programu. Výzkumná část zkoumá názory dětí a pedagogů na preventivní program.
The preventive program for nursery schools "Stop being sick,buddy!"
Keywords: dítě; mateřská škola; prevence; program; zdravý životní styl; children; nursery schools; prevention; program; healthy lifestyle