Chlamydia trachomatis - Folta, Adam (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce pojednává o stavbě a vývojovém cyklu Chlamydia trachomatis, o infekcích bakterií způsobených a o možnostech laboratorního vyšetření.
Chlamydia trachomatis
Keywords: trachom; lymphogranuloma venereum; pohlavně přenosná onemocnění; elementární tělísko; retikulární tělísko