Marketingové prostředí firmy Dudinger s.r.o. - Rysová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2011)
Téma bakálářské práce se zabývá marketingovým prostředím firmy Dudinger s.r.o. Teoretická část hovoří obecně o marketingu, charakterizuje marketingové prostředí, analýzu marketingového prostředí a analýzu konkurence. V praktické části je charakterizována společnost Dudinger s.r.o., stručně popsána její historie, charakterizováno makroprostředí a mikroprostředí firmy, provedena analýza marketingového prostředí této konkrétní společnosti. Dále je provedena analýza vybraných konkurečních podniků firmy Dudinger. V závěru jsou stanovena vhodná doporučení a návrhy pro budoucnost.
Marketing environment of the company Dudinger Ltd.
Keywords: marketing; marketingové prostředí; analýza marketingového prostředí; analýza konkurence; marketing; marketing environment; analysis of marketing environment; competition analysis