Prevence kriminality ve městě Pardubice - Cirklová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá prevencí kriminality na místní úrovni, která je aplikována na konkrétním příkladu města Pardubice.
Prevention of criminality in Pardubice
Keywords: Kriminalita; prevence; preventivní programy; Pardubice