Interaktivní film - Zajíček, Filip (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá tvorbou interaktivního filmu. Teoretická část se věnuje průběhu vzniku interaktivního filmu, problémům, které mohou nastat při tvorbě interaktivního filmu a dále také historii interaktivních filmů v České Republice. V praktické části bylo navrhnuto schéma interaktivního filmu. Následně byl ze schématu vypracován scénář, podle kterého byl pomocí komparzu a herců natočen a zpracován interaktivní film. Je zde popsán postup od vymýšlení námětu až po navrhnutí webové aplikace pro přehrání interaktivního filmu.
Interactive movie
Keywords: interaktivní film; video; scéna; scénář; kompozice; námět; příběh; interactive movie; video; scene; scenario; composition; theme; story