Zhodnocení rentability provozu na regionální dráze Valšov - Rýmařov - Janků, Petr (Univerzita Pardubice, 1997)
práce podává charakteristiku tratě, pojednává o situaci v osobní a nákladní dopravě, obsahuje posouzení budoucího vývoje.
Keywords: Železnice; regionální dráhy; rentabilita; Efektivnost