Tvorba multimediálního obsahu pro předmět Grafika a animace - Kysela, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou multimediálního obsahu pro předmět Grafika a animace. Jedná se o vytvoření sady infografik na dané témata.
Creation of multimedia content for the subject Graphics and animation
Keywords: grafika; animace; multimédia; infografika; grafická tvorba; graphics; animation; multimedia; infographics; graphic design