Jste to, co jíte - Mašková, Jana (Univerzita Pardubice, 2018)
Tématem této diplomové práce jsou alternativní přístupy ke stravování, konkrétně z veganské a raw komunity českých strávníků. Veganské a raw způsoby stravování se v posledních pěti letech těší velké oblibě a vytváří v české společnosti své nové subkultury. Tato práce je odrazem výpovědí informantů, jejich věková kategorie je mezi 20 a 30 lety.
You are what you eat
Keywords: veganství; raw strava; subkultury; moc; ekologie; čistota; veganism; raw; subcultures; power; ecology; purity