Vliv podmínek na růst plísní a tvorbu aflatoxinů - Kubíková, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá možnostmi eliminace růstu a produkce aflatoxinů plísní Aspergillus flavus CCM F-108 pomocí rostliných extraktů.
Different conditions as influenced growth of fungi and aflatoxin formation
Keywords: aflatoxiny; inhibitory; Aspergillus flavus