Analýza vývoje hypotečního trhu v ČR - Blahutová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu vývoje hypotečního trhu v České republice. Teoretická část popisuje vývoj českého hypotečního trhu. Další část zahrnuje charakteristiku a parametry hypotečního úvěru. Praktická část je zaměřena na analýzu jednotlivých poskytovatelů a následně na porovnání nabídek hypotečních úvěrů.
The analysis of mortgage market development in the Czech Republic
Keywords: Hypoteční trh; hypoteční úvěr; úroková sazba; banka; klient; Mortgage market; mortgage loan; interest rate; bank; customer