Výukový materiál pro aplikaci Autodesk 3ds Max - Pařízek, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření výukových materiálu pro software Autodesk 3ds Max. Úvodní část seznamuje se základy jako prostředí, nastavení a nástroje. V dalších kapitolách sbližuje s modelovacími technikami a modifikací scénických objektů, prací s texturami a mapováním, prací s osvětlením a kamerou, vykreslováním a vytvářením animací. Praktickou část tvoří webové stránky obsahující interaktivní lekce doplněné multimediální ukázkou seznamující s tématy z teoretické části práce.
Learning material for Autodesk 3ds Max
Keywords: Autodesk 3ds Max; počítačová 3D grafika; výukové materiály; 3D modelování; Autodesk 3ds Max; 3D computer graphics; study materials; 3D modeling