Informovanost a zkušenosti rodičů s očkováním u dětí - Eisová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na informovanost a zkušenosti rodičů u očkování dětí. Práce je teoreticko výzkumná. Hlavním cílem práce bylo zpracovat aktuální poznatky týkající se očkování u dětí prostřednictvím metody rozhovoru s rodiči, a díky tomu zjistit informovanost rodičů očkovaných dětí. Výsledky práce ukazují na informovanost rodičů s očkováním včetně jejich zkušeností.
Awareness and experiences of parents with vaccination in children
Keywords: děti; informovanost; očkování; rodiče; children; awareness; vaccinatin; parents