Agregátor léčebných postupů - Komárek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem této práce je vyvinout aplikaci, která by uživatelům umožnila, na základě několika jednoduchých klíčových slov, získat přehled o standardních lékařských postupech a jiné doplňující informace. V první části je, krom letmého pohledu do historie, pojednáno o principu funkce a filozofii expertních systémů. V následujících kapitolách je nastíněn koncept, zásady práce a podrobně jsou rozebrány funkce a databáze tohoto systému.
Aggregator of medical treatments
Keywords: xpert system; Oracle PL/SQL; medical treatments; aggregators; Oracle database; expertní systém; lékařské postupy; agregátory; databáze Oracle