Novostavba železničního mostu v 34,681 km trati Zábřeh na Moravě - Hoštejn - Reimont, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor vypracoval návrh novostavby mostu na železniční trati Zábřeh na Moravě - Hoštejn. Výpočet provedl pomocí MKP v programu IDA Nexis. V návrhu použil mostní konstrukci spřaženou ocelobetonovou s horní mostovkou - průběžné kolejové lože.
Keywords: železniční doprava; železniční stavitelství; železniční mosty; železniční koridory