Dotační politika ČR v oblasti fotovoltaického využití solární energie - Chládek, Josef (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá oblastí fotovoltaického využití solární energie a dotační politikou s ní související. Cílem je podat ucelený pohled na fotovoltaiku, a to jak v teoretické rovině, tak i v rovině praktické.
The Grant Policy of the Czech Republic in the area of the photovoltaic utilization of the solar energy
Keywords: Solární energie; fotovoltaický panel; fotovoltaická elektrárna; dotační politika ČR; investiční příklad; Solar Energy; Photovoltaic Cell; Photovoltaic Power Plant; Grant Policy of ČR; Investment Example