Informovanost o metodách porodní analgezie a jejich využití v praxi - Komůrková, Silvie (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá bolestí při porodu. Seznamuje s některými metodami porodnické analgezie. Prostřednictvím dotazníkového šetření byla zkoumána míra informovanosti žen o metodách porodní analgezie a jejich využití v praxi.
Common knowledge of giving-birth analgetic methods and their use in practice
Keywords: bolesti; porody; porodní analgezie; metody; analgetika; dotazníkové šetření