Efektivita využívání skladových prostor společnosti CETL Cargo s.r.o. - Chmelík, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá významem skladů a skladování. V praktické části práce analyzuje skladování společnosti CETL Cargo s.r.o. Na základě provedené analýzy skladování byly identifikovány nedostatky ve skladování vybrané společnosti. Závěr práce je věnován vytvořeným návrhům s cílem efektivního využívání skladových prostor společnosti.
The effectiveness of the exploitation of warehouses at CETL Cargo s.r.o.
Keywords: warehouses; storage; stock management; storage equipment