Založení společnosti s ručením omezeným - Prokop, Radim (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá založením společnosti s ručením omezeným, speciálně pak porovnáním založení podle staré a nové právní úpravy. Kromě základních informací o daném tématu obsahuje také stručné informace o založení této právní formy v dalších zemích. Rozsah práce je 36 stran.
Establishment of a Limited Liability Company
Keywords: business corporation; Business Corporations Act; Commercial Code; establishment; obchodní korporace; Zákon o obchodních korporacích; Obchodní zákoník; založení