Rozhodování o alokaci prostředků na památkovou péči - Mottlová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2004)
Tato práce se zaměřuje na rozmisťování finančních prostředků na státní památkovou péči.V teoretické části je vymezen pojem veřejný sektor, jeho financování a způsob rozhodování o rozmístění veřejných financí. Praktická část řeší problém financování a rozhodování o rozmístění financí ÚOP Pardubice.
The decision-making about the allocation of resources on the national care of historical monuments
Keywords: Památková péče; financování; veřejný sektor; Pardubický kraj