Zpracování tématu "komerční pojištění" : (metodická pomůcka pro učitele odborného přemětu na obchodních akademiích) - Cachová, Martina (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou komerčního pojištění, jeho výukou na středních školách a analyzuje současné učební texty. Součástí práce je též komentovaný návrh učebního textu pro obor pojišťovnictví.
Keywords: Pojišťovnictví; komerční pojištění; didaktické metody; učební texty