Modelové srovnání klasického odbavení letadel s postupy CDM - Poláková, Nela (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na představení nového konceptu o společném rozhodování, tzv. CDM - Collaborative Decision Making. Práce představí proces pozemního odbavení letadel, zvláště pak povinnosti a činnosti zaměstnance handlingové společnosti. Dále bude směřovat k přesným postupům CDM, poukázání na důležité časy v letecké dopravě a odpovědnosti jednotlivých partnerů. V neposlední řadě vyhodnotí přínosy pro všechny zainteresované složky po zavedení tohoto konceptu.
Model comparison classic aircraft handling with procedures CDM
Keywords: handling; odmrazování letadel; vytlačování letadel; de-icing aircraft; aircraft extrusion