Stavební řád se zaměřením na užívání a odstraňování staveb - Niklová, Martina (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci přibližuje význam správního řízení podle stavebního zákona, především na úseku užívání a odstraňování staveb, kdy jde o zvláštní správní řízení.
Building regulations oriented to the usage and removal of buildings
Keywords: stavební právo; stavební zákon; správní řízení; kolaudace; stavební řád