Stabilita a opakovatelnost výroby fotopolymerních tiskových desek - Mašková, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá určením technologického postupu, při kterém bude dosaženo optimálních výsledků zpracování fotopolymerních tiskových desek pro flexotisk.
Stability and repeatability of manufacturing of photopolymer priting plates
Keywords: fotopolymerní desky; flexotisk; tiskové techniky