Zámek dveří s ověřením přes LAN - Černohorský, Jiří (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací sytému ovládaní dveřního zámku pomocí technologie RFID a autentizací uživatele přes LAN. V teoretické části jsou popsány druhy autentizace a technologie RFID. V praktické části je popsána konstrukce řídící desky elektronické součástky, moduly použité ke konstrukci zařízení, popis kódu řídící jednotky a popis softwaru pro správu čipů.
Door lock with authentication over LAN
Keywords: RFID; LAN; ENC28j; HTTP request; ATMega328p; autentizace; RFID; LAN; ENC28j; HTTP request; ATMega328p; authentication