Analýza akciových otevřených fondů - Juklová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce je zaměřena na analýzu a komparaci akciových otevřených fondů, které jsou registrované u České národní banky. Nejprve jsou zde uvedena teoretická východiska a je charakterizován akciový fond. Další část se věnuje popisu vybraných fondů a následuje jejich analýza a komparace za pomoci modelových příkladů. V závěru práce jsou formulována doporučení investorům.
The analysis of open-end share funds
Keywords: fondy; podílové fondy; podílové listy; investice; výnosnost; akcie; funds; mutual funds; mutual fund units; investment; profitability; stocks