Transformace právní formy podnikání firmy Profil nábytek, a. s. - Koubková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2006)
Část bakalářské práce se zabývá obecnou charakteristikou právních forem podnikání a transformačním procesem. Následná část se zaměřuje na popis firmy, význam transformace a popis průběhu přeměny firmy Truhlářství Profil, s. r. o. na akciovou společnost Profil nábytek.

A part of this bachelor work deals with the general characterization of legal title of business and the transformation process. Subsequent section is focused on company description, the importance of transformation and the description of processes of Truhlářství Profil, s. r. o. company ´s transformation to the Profil nábytek corporation.
Transformation of legal title of business Profil Nábytek´s Company a.s.
Keywords: legal title of business; transformation; joint stock company; Limited liability company; limited partnership; co-partnership; právní formy podnikání; transformace; Společnost s ručením omezeným; akciová společnost; komanditní společnost; veřejná obchodní společnost