Use of literature in englisch lessons - Černá, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o možnostech použití literatury v hodinách anglického jazyka. Pokouší se odpovědět na otázky jako např. proč používat literaturu ve výuce angličtiny, kdy ji používat, jak vybrat vhodné dílo a kde a jak ho získat.
Použití literatury v hodinách angličtiny
Keywords: jazyková kultura; literatura; výuka angličtiny; literární díla