Procesy v přepravě balíkových zásilek - Kopalová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se bude zabývat procesy přepravy balíkových zásilek, zejména jejich zpracováním na depu a činnostmi vybraných oddělení, která se budou podílet na zajištění včasného doručení zásilek zákazníkům. Na základě analýzy současného stavu budou určeny oblasti vhodné pro zlepšení. Cílem bakalářské práce je analyzovat současný stav procesů zpracování balíkových zásilek ve vybrané společnosti a na základě identifikovaných nedostatků navrhnout jejich zlepšení nástroji Lean managementu.
Processes in parcel shipment transportation
Keywords: přeprava zásilek; lean management; logistické procesy; value stream mapping; procesní model; parcel shipment; lean management; logistics processes; value stream mapping; process model