Personální zajištění pro lanovou dráhu Podbaba-Bohnice - Hádlová, Petra (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce se zaměřuje na personální činnosti potřebné k zajištění plánovaného projektu nové lanové dráhy v Praze. Práce se zabývá otázkou, jaké pozice jsou k obsluze lanové dráhy potřeba, kolik pracovníků se bude hledat, jak se budou hledat, co budou mít na starosti, jakou kvalifikaci musí splňovat a co proto může začít provozovatel dělat již teď.
Personnel activities for ropeway Podbaba-Bohnice
Keywords: personální management; lanová dráha; branding; podniková kultura; analýza pracovního místa; personnel management; ropeway; branding; company culture; job description