Aplikace návrhu zákona o integrované prevenci a omezování znečištění, integrovaném registru znečišťování ve vztahu ke společnosti Habrinol Děčín, s.r.o. - Rychetský, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2002)
Autor v práci vypracoval návrh žádosti o integrované povolení pro zařízení HABRINOL Děčín, s.r.o., které spadá do působnosti zákona č. 76/2002 Sb. o integrované prevenci a omezování znečištění, integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů.
The application of the law proposal on the integrated pollution prevention and control, integrated pollution registry - in relation to Habrinol Děčín Ltd.
Keywords: Životní prostředí; integrované systémy; registry; znečišťování; technika