Investiční fáze investičních akcí municipality s důrazem na náročnost provozování - Šteiner, Jakub (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá financováním a hodnocením investičních akcí municipalit. Vyjmenovává předpoklady pro investiční aktivitu municipalit, vymezuje oblasti, ve kterých by se municipality měly investičně angažovat. Popisuje postup takové investiční akce od fáze zjištění její potřeby po výslednou kolaudaci. Na závěr jsem pomocí popsaných postupů a kritérií zhodnotil konkrétní investiční projekt městské části Praha 13.
A preparation stage of the municipality investment projects with the focus on operational demand and costs
Keywords: municipalita; investice; financování obcí; hodnocení projektů; municipality; investment; financing of municipalities; projects evaluation