Aspekty česko-německých vztahů po roce 1989 - Procházková, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá aktuálními kontexty česko-německých vztahů na mezistátní a regionální rovině.
The aspects of Czech-German relationships since 1989
Keywords: česko-německé vztahy; současnost; politika; národnostní poměry; Češi; Němci; Svitavy