Vybrané logistické procesy ve firmě Mobelringen Ivar Saeter - Jantovský, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se bude zabývat vybranými logistickými procesy ve firmě Mobelringen Ivar Saeter. V práci se bude jednat o analýze logistických procesů. Jedná se zejména o procesy, jako jsou: nákup, skladování, zhotovení jednotlivých produktů, až po samotný dovoz produktů k zákazníkům.
Selected logistic processes in the Mobelringen Ivar Saeter company
Keywords: logistické procesy; nákup; skladování; zhotovení produktů; dovoz; logistic processes; purchasing; warehousing; manufacturing; import