Rekonstrukce motorového vozu řady 850- 853 na elektrický vůz - Bár, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce seznamuje s problematikou a vypracováním návrhu rekonstrukce motorového vozu řady 850-853 na elektrický vůz řady 440 a 441.
Keywords: Doprava; motorová vozidla; pevnostní kontrola; Rekonstrukce