Válečné řízené hospodářství v období tzv. Protektorátu Čechy a Morava - Šembera, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá některými aspekty hospodářského vývoje ve vztahu k uplatnění hospodářské politiky třetí říše. Práce je především soustředěna na problematiku cen, mezd, zásobování, mobilitu pracovních sil válečného hospodářství.
Keywords: hospodářství; Německo; České země; cenová politika; celní unie; Zásobování