Návrh a implementace IS pro dobrovolné hasiče - Petrásek, Roman (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem a tvorbou informačního systému pro dobrovolné hasiče. V praktické části je diplomová práce zaměřena na tvorbu webové aplikace pomocí frameworku ASP.NET, tato aplikace uchovává důležité informace o sboru dobrovolných hasičů. V teoretické části je provedena rešerše dostupných řešení pro realizaci IS pro dobrovolné hasiče a popsány použité technologie.
Design and implementation of voluntary firefighters informational system
Keywords: dobrovolní hasiči; informační systém; ASP.NET; MVC; Microsoft SQL; Dependency injection; voluntary firefighters; information system; ASP.NET; Microsoft SQL; Dependency injection