Technologický postup kontroly vozidla po ukončeném operativním leasingu u společnosti AZ Mobility s.r.o. - Moc, Jan (Univerzita Pardubice, 2023)
V práci bude analyzován technologický postup kontroly vozidla po ukončeném operativním leasingu ve vybrané firmě. Práce bude obsahovat návrh změn technologického procesu přebírání vozidel po ukončeném operativním leasingu s využitím mobilního zařízení a zpřehlednění výstupů kontroly vozidel pro leasingovou společnost. Zároveň bude práce obsahovat návrh elektronické verze "Přebíracího protokolu". S ohledem na specifika firmy bude tento proces kontroly aplikovatelný pouze pro vybranou leasingovou společnost.
Technological procedure of checking the vehicle over after the end of the operative leasing at the Company AZ Mobility Ltd.
Keywords: ALD Automotive s.r.o.; AZ Mobility s.r.o.; leasingové společnosti; motorová vozidla; operativní leasing; přebírací protokol; technologický postup přebírání vozidel po ukončeném operativním leasingu; Acceptance Protocol; ALD Automotive Ltd.; AZ Mobility Ltd.; leasing companies; motor vehicles; operative leasing; technological process of taking over vehicles after the end of operational leasing