Motivace a stimulace zaměstnanců v závislosti na typu podnikání - Špaček, Jakub (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této bakalářské práce je porovnat dva stimulační programy firem s různým typem podnikání. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy, které se týkají motivace a stimulace zaměstnanců. V praktické části jsou představeny a porovnány stimulační programy daných společností. Na závěr jsou navrhnuty úpravy stimulačních programů.
Motivation and stimulation of employees in dependent on the type of business
Keywords: management; motivace; stimulace; zaměstnanci; OVB; T-Mobile; benefity; MLM; management; motivation; stimulation; employee; benefits