Vlastnosti komerčních přípravků do vlhčících roztoků (alkoholové vlhčení). - Štika, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Studium vlastností komerčních přípravků do vlhčicích roztoků. Zkoumání emulgačních a reologických vlastností.
The characteristics of commercial preparations for damping solution (alcohol dampening)
Keywords: vlhčicí roztoky pro tisk; vlastnosti; emulgace