Informační systém správy projektů - Voráček, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce je zaměřena na problematiku správy projektů a implementaci vhodných softwarových řešení pro její zjednodušení. Obsahem teoretické části je analýza stávajících řešení a zjištění požadavků na tento systém. Praktická část je věnována samotné implementaci vlastního systému.
Project administration information system
Keywords: správa projektů; Web; PHP; MySQL; Nette Framework; NotORM; project administration