Antikorozní a fyzikálně-mechanické vlastnosti organických povlaků s obsahem jádrových lamelárních pigmentů MeyZnxFe2O4/Zn - Benda, Petr (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato diplomová práce je studií pojednávající o antikorozních pigmentech na bázi feritů.
Anticorrosion and physical-mechanical properties of organic coatings containing core-shell pigments MeyZnxFe2O4/Zn with lamellar shape of particles
Keywords: anticorrosive pigment; ferrite; ferrospinell; Antikorozní pigment; ferit; ferospinel