Tvorba mapy dostupnosti zastávek VHD ve vybrané oblasti - Stibal, Kryštof (Univerzita Pardubice, 2019)
Student při tvorbě projektu zmapuje vybranou oblast městské části Praha 11 a okolí koncových stanic metra. Vycházet bude ze současného linkového vedení VHD. Tato analytická část bude sloužit jako podklad k zpracování budoucí bakalářské práce.
Availability map creation of public transport stops in the selected area
Keywords: dostupnost zastávek; Praha 11; zastávky VHD; popis oblasti; availability of stops; Prague 11; area description; public transport stops