Forms, meanings, and uses of the present tense - Syrůčková, Jana (Univerzita Pardubice, 1997)
Tématem práce je přítomný čas prostý a přítomný čas průběhový. Kromě teoretických informací jsou uvedeny též pedagogické názory na tuto problematiku.
Tvary, významy a užití přítomného času
Keywords: Anglický jazyk; Gramatika; přítomný čas prostý; přítomný čas průběhový